Kirjeldus
Kvaliteetse koeratoidu puhul pole olulised üksnes koostisained, oluline on ka toitaineid säilitav valmistamisviis. PLATINUMi valmistatakse ainulaadsel surveaurutamise meetodil – lihatükid küpsevad koos riisi ja köögiviljadega ILMA vett lisamata vaid 95°C juures. Õrna küpsetusprotsessi järel toimub toidu hoolikas kuivatamine. Külmpressitud õlid, ürdid ja vitamiinid on toitainete säilitamiseks lisatud toidule toatemperatuuril.
PLATINUMi eelised:
• Palju VÄRSKET liha, ainulaadne valmistamisviis
• Ei sisalda GMO-koostisosi
• Nisu-, soja- ja gluteenivaba
• Koostisosad sobivad inimtarbimiseks
• Toit ei paisu maos
• 20% lihamahla – mahlakas kuivtoit
Värske kalkuniliha 70 %, purustatud riis, kalkuniliha*, õllepärm*, lõheõli** (oomega-3), hernevalk, taimsed kiud, tääkliilia ekstrakt, rosmariini ekstrakt, rohekarbi ekstrakt, soolestiku tervist toetav kompleks (porgandid*, võilill*, roheline tee, kummel*, pune*, maarjaohaka seemned*, roosi kroonlehed*, vetikas*, brokoli*, jõhvikaseemned*).
*kuivatatud, **külmpressitud, naturaalne
100 g = 300 kcal
Analüütiline koostis
Toorvalk 23 %, toorrasv 11 %, toortuhk 8 %, toorkiud 2,4 %, kaltsium 1,5 %, fosfor 1 %, niiskus (naturaalne sisaldus) 20 %.
Lisaainete koostis
Lisaaineid kg kohta: vitamiinid: 3a672a/vitamiin A 10.000 RÜ, 3a671/vitamiin D3 1.600 RÜ, 3a700i/vitamiin E 150 mg.
Mikroelemendid: 3b108/raud 75 mg, 3b203/jood 3 mg, 3b413/vask 19 mg, 3b506/mangaan 40 mg, 3b607/tsink 150 mg, 3b801/seleen 0,2 mg.
Kasutamine, säilitamine ja hoiatused
Koera kaal (kg) | Päevane toidukogus (g) |
1,0 – 2,0 | 30 – 40 |
2,0 – 3,0 | 40 – 55 |
3,0 – 5,0 | 55 – 85 |
5,0 – 7,5 | 85 – 115 |
7,5 – 10,0 | 115 – 150 |
10,0 – 12,5 | 150 – 165 |
12,5 – 15,0 | 165 – 190 |
15,0 – 20,0 | 190 – 250 |
20,0 – 25,0 | 250 – 300 |
25,0 – 30,0 | 300 – 325 |
30,0 – 40,0 | 325 – 425 |
40,0 – 60,0 | 425 – 600 |
60,0 – 80,0 | 600 – 750 |