Kirjeldus
Veise- ja lambalihast konserv
Koostis: liha ja rupskid (millest vähemalt 35% lambaliha). Analüütiline kootis: valk 10,4%, rasv 7,9%, toortuhk 2,0%, toorkiud 0,3%, niiskus 78,9%
Veise- ja vasikalihast konserv
Koostis: liha ja rupskid (millest vähemalt 35% vasikaliha). Analüütiline koostis: valk 10,3%, rasv 7,8%, toortuhk 2,0%, toorkiud 0,3%, niiskus 78,4%
Veise- ja linnulihast konserv
Koostis: liha ja rupskid (millest vähemalt 35% linnuliha). Analüütiline koostis: valk 10,2%, rasv 8,2%, toortuhk 2,2%, toorkiud 0,4%, niiskus 78,2%
Veise- ja küülikulihast konserv
Koostis: liha ja rupskid (millest vähemalt 35% küülikuliha). Analüütiline koostis: valk 10,1%, rasv 7,4%, toortuhk 0,9%, toorkiud 1,2%, niiskus 79,7%
Serveerida toatemperatuuril!