Kirjeldus
Koostis:
Kana 60% (kana veerandid, kõht), veis (süda, neerud, maks), kilu
Analüütiline koostis:
niiskus 70%, toorvalk 14,9%, toorrasv 12%, toortuhk 1,15%, toorkiud 0,5%
Säilitamine:
-18°C. Pärast sulatamist ei tohi uuesti külmutada.
Kasutamine:
Sulatage vajalik kogus ja hoiustage tavalises külmkapis. Tarbige 48 tunni jooksul. Mitte kuumutada, sisaldab konti. Peale käitlemist peske käsi seebiga. Ei sobi inimtoiduks!
Soovituslik päevane kogus:
Kassi kaal | Päevane kogus |
---|---|
Kg | g |
0.5 | 15 |
1 | 30 |
1.5 | 45 |
2 | 60 |
2.5 | 75 |
3 | 90 |
3.5 | 105 |
4 | 120 |
5 | 150 |