Kirjeldus
Kvaliteetse koeratoidu puhul pole olulised üksnes koostisained, oluline on ka toitaineid säilitav valmistamisviis. PLATINUMi valmistatakse ainulaadsel surveaurutamise meetodil – lihatükid küpsevad koos riisi ja köögiviljadega ILMA vett lisamata vaid 95°C juures. Õrna küpsetusprotsessi järel toimub toidu hoolikas kuivatamine. Külmpressitud õlid, ürdid ja vitamiinid on toitainete säilitamiseks lisatud toidule toatemperatuuril.
PLATINUMi eelised:
• Palju VÄRSKET liha, ainulaadne valmistamisviis
• Ei sisalda GMO-koostisosi
• Nisu-, soja- ja gluteenivaba
• Koostisosad sobivad inimtarbimiseks
• Toit ei paisu maos
• 18% lihamahla – mahlakas kuivtoit
Koostis ja lisaained
Värske sealiha (70 %, vaid Ibeeria sea liha), sealihajahu (ainult Ibeeria seast), kuivatatud herned, kartulitärklis, kuivatatud läätsed, sealiharasv (ainult Ibeeria seast), kuivatatud õunamass, lõheõli, külmpressitud linaseemneõli, rosmariini ekstrakt.
Analüütiline koostis
Toorvalk 24,0 %, toorõlid ja -rasvad 13,0 %, toorkiud 3,5 %, toortuhk 6,9 %, kaltsium 1,8 %, fosfor 0,93 %, niiskus (naturaalne sisaldus) 18,0 %.
Lisaainete koostis
Lisaaineid kg kohta: antioksüdandid: taimeõlipõhine tokoferoolide ekstrakt (1b306 (i)), taimeekstraktide segu (rosmariin (Rosmarinus), viinapuu (Vitis), kollajuur (Curcuma), tsitrus (Citrus), mürdilised (Eugenia).
Vitamiinid ja mikroelemendid: vitamiin A (3a672a) 10 000 RÜ, vitamiin D3 (3a671) 1600 RÜ, vitamiin E (3a700) 150 mg; raud (3b108) 75 mg, kelaaditud vask (3b413) 19 mg, kelaaditud mangaan (3b506) 40 mg, kelaaditud tsink (3b607) 150 mg, jood 3 mg (3b203) 3 mg, seleen (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 toodetud seleeni orgaaniline vorm) 0,2 mg.
100 g = 300 kcal
Kasutamine, säilitamine ja hoiatused
Koera kaal (kg) | Päevane toidukogus (g) |
3,0 – 5,0 | 55 – 85 |
5,0 – 7,5 | 85 – 115 |
7,5 – 10,0 | 115 – 150 |
10,0 – 12,5 | 150 – 165 |
12,5 – 15,0 | 165 – 190 |
15,0 – 20,0 | 190 – 250 |
20,0 – 25,0 | 250 – 300 |
25,0 – 30,0 | 300 – 325 |
30,0 – 40,0 | 325 – 425 |
40,0 – 60,0 | 425 – 600 |