Kirjeldus
Kollane tee on pärit samast taimest nagu roheline, valge ja must tee.
Selle omadused on sarnased rohelise tee omadustega, aidates õige toitumise korral säilitada soovitud kehakaalu.
Joogi saladus peitub selles sisalduvates vitamiinides, mineraalides ja ensüümides, eriti polüfenoolis epigallokatehhiingallaat (EGCG), mis stimuleerib rasvade oksüdeerumist ja energiakulu.
See antioksüdant aitab suurendada paremaks seedimiseks vajalikku energiat, toimides samal ajal rasvade oksüdeerumisele ja vähendades seeläbi teie rasvavarusid.
Parim on seda hoida kuivas, pimedas ja jahedas kohas, õhukindlalt suletud anumas, et see oksüdeeruks aeglasemalt ja säilitaks kauem värskuse.
KOOSTIS:
Kollane tee (Camellia Sinensis)
Valmistamine: Valage 2-3 dl kuuma vett (80-90⁰C) teepakikesele ja laske sel seista 1,5-2 minutit.
Magustage vastavalt maitsele.
Säilitamine: Hoida kuivas ja pimedas kohas, temperatuuril kuni 25⁰C.