Kategooriad

Kõik tooted

Bio-Groom Super Cream kreempalsam 227g

Tõhus hooldus karvale ja nahale. Õlirikas kreem, mis sisaldab nisuiduõli, valku, E-vitamiini. Eriti sobib kuivale ja kahjustatud karvale. Niisutab nahka, aotab vältida ja leevendada kuivust ja sügelust. Jätab karvkatte läikivaks, samas ei tee seda õliseks.

22.70

E-pood: Kohe olemas

  • Laagri ladu: Kohe olemas
  • Põltsamaa ladu:
  • Tabasalu ladu:

Vali kogus:

Kirjeldus

Niisutab nahka, et vältida ja leevendada kuivust ja sügelust. Lisa koera karvale, kui karv on niiske, kammi läbi ja lase kuivada või föönita. Jätab karvkatte läikivaks ja ning ei ole õline.

Kuuma kreempalsamiga karva ja naha töötlemine
 

Alustage toote ettevalmistamisega. Teil on vaja 2 tassi klaasist või mikrolaineahjus ohutut mõõtetopsi.

Täitke mõõtekork 1 1/2 tassi veega ja lisage Super Cream vastavalt lemmiklooma suurusele: 1 kuhjaga supilusikatäit väikesele koerale, 2 kuhjaga supilusikatäit keskmisele koerale, 3 kuhjaga supilusikatäit suurele koerale (valikuline: lisage 1 korgitäis Vita Oil iga supilusikatäie superkreemi kohta, et parandada tulemusi veelgi.)

Kuumuta segu mikrolaineahjus u. 2 minutit. Segage pärast kuumutamist, kuni segu on täispiima konsistentsiga. Laske segul seista, kuni see on “väga soe”, kuid see ei kõrveta koera.
Segu jahtumise ajal: peske koera põhjalikult Bio-Groom šampooniga. Loputage koer täielikult, kuid ärge kuivatage.

Kandke segu märjale koerale, kui see on veel väga soe, ning masseerige nahale ja karvkattele.

Laske lemmikloomal 15–60 minuti jooksul soojas kohas koos pealekantud seguga seista. Mida kauem saab ravi koera peal püsida, seda parem on tulemus.

Ravi lõpuleviimiseks peske lemmiklooma veel kord šampooniga ja hooldage nagu tavaliselt.

Seotud tooted