Kirjeldus
1.Küülikuliha
Koostis:
- Küülikuliha ja loomsed saadused;
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,3%;
- Rasvasisaldus: 5,3%;
- Toortuhk: 2,4%;
- Toorkiud: 0,3%;
- Niiskus: 79,8%.
2.Vasikaliha
Koostis:
- Vasikaliha ja loomsed saadused;
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,2%;
- Rasvasisaldus: 5,4%;
- Toortuhk: 2,4%;
- Toorkiud: 0,3%;
- Niiskus: 79,9%;
3. Veiseliha
Koostis:
- Veiseliha ja loomsed saadused;
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,4%;
- Rasvasisaldus: 5,3%;
- Toortuhk: 2,4%;
- Toorkiud: 0,3%;
- Niiskus: 79,7%.
4. Lambaliha ja maks
Koostis:
- Lambaliha, maks ja loomsed saadused;
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,1%;
- Rasvasisaldus: 5,2%;
- Toortuhk: 2,4%;
- Toorkiud: 0,3%;
- Niiskus: 79,9%.
5. Lõhe ja forell
Koostis:
- Kala ja loomsed saadused;
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,1%;
- Rasvasisaldus: 5,4%;
- Toortuhk: 2,4%;
- Toorkiud: 0,3%;
- Niiskus: 79,8%.
6.Linnuliha
Koostis:
- Linnuliha ja loomsed saadused;
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,2%;
- Rasvasisaldus: 5,3%;
- Toortuhk: 2,4%;
- Toorkiud: 0,3%;
- Niiskus: 79,9%.
7.Kalkun ja forell
Koostis:
- Kalkuniliha, kala ja loomsed saadused;
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,9%;
- Rasvasisaldus: 5,1%;
- Toortuhk: 2,2%;
- Toorkiud: 0,4%;
- Niiskus: 79,9%.
8.Kana ja kõrvits
Koostis:
- Kanaliha ja loomsed saadused;
- Kõrvits;
- Naistenõges.
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,8%;
- Rasvasisaldus: 5,7%;
- Toortuhk: 1,8%;
- Toorkiud: 0,3%;
- Niiskus: 79,9%.
9.Vasikas, brokkoli ja võilill
Koostis:
- 98% vasikaliha ja loomsed saadused;
- 1,5% brokkoli;
- 0,5% võilill
Analüütilised komponendid:
- Valk: 10,8%;
- Rasvasisaldus: 7,4%;
- Toortuhk: 1,7%;
- Toorkiud: 0,3%;
- Niiskus: 79,4%.
Meie soovitatud toitmisjuhend:
Kassi kaal: Kogus (g) päevas:
kuni 3 kg 2 x 100 g
Vähem on alati rohkem. Sale kass on õnnelik kass 😉